top of page

За Нас

 

Ин-Мак Бетон е основана во 2012 година како компанија која своето работење го започнува во рамките на градежниот сектор. Ин-Мак Бетон управува со концесија за експлоатација на минерална суровина варовник (Каменолом) во која има инвестирано најсовремена мобилна опрема и механизација за ефикасно производство и одржување на врвен квалитет кој им дава сигурност на нашите клиенти, корисници и инвеститори.
IMG_1680.jpg
bottom of page